Kevään uutuudet

Keväinen tervehdys Valomaailmasta!😊

Keväällä 2017 myymäläämme on saapunut paljon uutuuksia. Yksi näistä uusista toimittajista on tanskalainen House Doctor. Yritys on kolmen sisaruksen perheyritys, joka toimii maailmanlaajuisesti laadusta tinkimättä. Myymälästämme löytyvät muun muassa persoonalliset Asymmetric-kattovalaisimet, joita on saatavissa useassa eri värissä. House Doctorin uutuuksiin kuuluu myös pirteä lasipalloista DIY01-lamppu.


 
 
 
Asymmetric-valaisin sopii muun muassa hyvin ruokailutilaan.

 


Tilaan voidaan luoda raikkauden tunnetta myös valaisimella.
 
Toinen uusi toimittaja on Nordal, joka on myös tanskalainen perheyritys. Nordalin tuotteisiin kuuluu muun muassa tyylikkäitä tyynynpäällisiä sekä perinteisiä roskakoreja.


Hollantilainen Zuiver on myös löytänyt tiensä myymäläämme. Myymälästämme löytyy muun muassa seuraavia Zuiverin tuotteita: laadukkaita Albert Kuip-tuoleja, Dek-valaisimia sekä Cupid-tasoja.


 
Dek-valaisimissa on käytetty aitoa nahkaa.


Cupid-tasot toimivat esimerkiksi olohuoneen pöytinä.

Kolmas uusi tanskalainen toimittajamme on Vanilla Fly, joka on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Yritys haluaa tehdä tuotteistaan uniikkeja ja tällä tavoin erottua ja saada näkyvyyttä maailmalla. Vanilla Fly:n tuotteita ovat muun muassa koristeelliset häränkallot, taulut, hyönteis- ja kukka-aiheiset koristetyynynpäälliset sekä koristesarvet.

Erilaiset kallot ja sarvet sopivat sisustuselementeiksi.
 
Hobstarin kevään uutuuksia ovat erikokoiset, kauniisti muotoillut kristallilasit. Myymälästämme löytyvät juoma-, grogi-, viini- sekä snapsilasit tästä mallistosta. Hyvä puoli laseissa on se, että ne on konepestäviä ja kestävät niin kylmää, kuin kuumaakin juotavaa. 
 
 
 
Hyvää tulevaa vappua kaikille ja iloista kesän odotusta!🌺☀

Kommentit

Suositut tekstit