Viilennystä & somistusta kesään !

TUOREITA TUULAHDUKSIA
 
 

Suloiset faron retro tuulettimet ovat saapuneet Valomaailmaan. Käy lattia- tai pöytätuulettimena. Väreinä kesäiset tumman punainen, keltainen ja limenvihreä :) Tuulettimissa kaksi voimakkuutta. Hae omasi tarjoushinnoin !

Farolta myös edullinen ja kätevä vaihtoehto, tuuletin nipistimellä. Kätevä laittaa esim. pöydän kulmaan kiinni ja kulkeutuu helposti myös mukana pienen koonsa ansiosta. Puhallusasennon voi säätää sopivaksi. Kaksi voimakkuutta. 
Meiltä myös kattotuulettimet. Kattotuuletin on myös talvella kätevä pyöräyttämään lämpimän ilman huoneistoon esim. uunin lämmityksessä.
Laadukkaissa tuulettimissa on kolme nopeutta. Cottex tuulettimessa väreinä antiikkimessinki ja valkoinen. Mustaa saatavana myöhemmin keväällä!

 
Perenz on siron kokoinen kattotuuletin, 3 eri nopeutta ja värinä raikas valkoinen.
                                            VALOA JA SILMÄNILOA KESÄN JUHLIIN

Meiltä saa myös valaistusta, somistusta ja inspiraatiota kesän juhliin! Mm. elokuussa pidettäviin venetsialaisiin meiltä löytyy värikkäitä vaihtoehtoja, mutta myös kauniin rustiikkista somistusta esim. terassille. Ja pikku vinkki, tilaamalla saadaan melkein mitä vain ;) !Värikäs LED valosarja sisä tai ulkokäyttöön, erinomainen venetsialaisiin. Saa myös monikäyttöisenä valkoisena.

RGB LED valosarja. Sopii ulkokäyttöön ja vaihtaa väriä.Rustiikkisen kauniit rottinki sydämet, valosarja vain sisäkäyttöön ja kookas Bäck rottinki sydän sisä ja ulkokäyttöön :)


Kommentit

Suositut tekstit