Valomaailmaan tulevia uutuuksia: 
Innolux Tubo on vähän tilaa vievä kirkasvalolaite. Se on pienen kokonsa ansiosta helppo sijoittaa vaikka pöydälle, lattialle tai tv-tasolle. Tubo valaisin on helppo siirtää paikasta toiseen. Lämmin puu ja kylmä,  puhdas valkoinen sopivat täydellisesti jokaisen kotiin. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, valkoinen ja saarni. Löydät varmasti suosikkisi!
Innolux Tubo musta
Innolux Candeo punainen

Innolux Candeo on markkinoiden ensimmäinen ripustettava kirkasvalolaite. Candeo on myös tehokas yleis- ja lukuvalaisin. Valaisimessa on keinukytkin, jolla voi säätää valon värilämpötilaa. Säädettäessä lämpimään siitä saa myös hyvän tunnelmavalon. Kuvussa on kolme värivaihtoehtoa: punainen, valkoinen ja musta. Löydät varmasti kotiisi sopivan värivaihtoehdon! 


Yleistietoa kirkasvalohoidosta ja kirkasvalovalaisimista:
Kodeissa normaali yleisvalaistuksen määrä on noin 10-100 luksia. Auringonvalon määrä ulkona on noin 50 000-10 000 luksia kesäisin ja keväisin. Kirkasvalon avulla monet selviytyvät syksyn ja talven  aiheuttamista kaamosoireista. Kirkasvalohoito on erittäin hyvä ja miellyttävä tapa hoitaa itseänsä ja perhettänsä kokonaisvaltaisesti. 
Kirkasvalohoidon edellytyksenä valomäärän tulee olla vähintään 2 500 luksia. Hoito on tehokkainta aamulla kello 6-10. Illalla otettu valohoito saattaa vaikeuttaa unensaantia, joten sitä ei suositella otettavaksi kello 18:n jälkeen. Valon vieressä ei tarvitse olla koko ajan, kunhan on valon näköetäisyydellä. Sinun ei tarvitse katsoa lamppua ja tuhlata aikaasi, vaan voit samalla esimerkiksi tehdä ruokaa, lukea tai katsoa televisiota. Ja mikä tärkeintä kirkasvalovalaisimet ovat testattuja, niitä on turvallista käyttää, eivätkä ne aiheuta sivuvaikutuksia kuten päänsärkyä tai silmien rasitusta. Kirkasvalolaitteet ovat tehokkaita ja käteviä!                 

Kommentit

Suositut tekstit