Acapulco Chair

Hurahdimme jälleen uuteen tuotteeseen :) Acapulco Chair on alunperin lähtöisin 50-luvun Meksikosta ja saanut nimensä tunnetun lomaparatiisin mukaan. Tarina kertoo, että aikoinaan Kennedy, Elvis ja muut tuon ajan ikonit istuskelivat Acapulcon terasseilla Acapulco tuoleilla nautiskellen Meksikon lämmöstä. Nyt näitä ihanuuksia saa siis kauttamme!Tuolit valmistetaan käsityönä ja niiden valmistuksessa käytetään edelleen Mayaintiaanien vanhaa punontatekniikkaa yhdistäen parhaat materiaalit ja kokonaisvaltainen korkea laatu.

Tuolissa yhdistyvät sekä perinne, moderni ulkonäkö ja ergonominen mukavuus sopusoinnussa keskenään. Lisäksi yksi tuolin erinomaisista ominaisuuksista on sen monikäyttöisyys. Se soveltuu ulos tai sisälle, kotiin tai julkisiin tiloihin.


Kaikkien tuolien runko on valmistettu kierrätetystä galvanoidusta teräksestä ja istuinosa UV-suojatusta vinyylistä, joka ei sisällä ftalaattia. 

Rungon värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja kromi. 

Istuinosan värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, keltainen, vaaleansininen, oliivinvihreä, oranssi, violetti ja turkoosi.


Tuolivaihtoehdot ovat Avocadon muotoinen Acapulco, Baby Acapulco, joka on lapsille tarkoitettu pienempi versio, sekä pyöreän muotoinen Innit Chair.

Kommentit

Suositut tekstit